astor-logo-beli

Fasaderski radovi

Fasaderski radovi

Mi smo specijalizovani za izvođenje svih vrsta fasaderskih radova, bilo da se radi o rezidencijalnim objektima, poslovnim prostorima, industrijskim zgradama ili kulturnim spomenicima.

Naše usluge obuhvataju sve, od izolacije i obnove do konstrukcije kompletnih fasada. Bez obzira na veličinu projekta, od malih privatnih domova do velikih poslovnih kompleksa, naš stručni tim je opremljen da vam pruži najviši nivo profesionalnosti i kvaliteta.

Svi naši radovi se izvode prema najnovijim standardima u industriji, koristeći vrhunske materijale i tehnike. Ponosimo se našom posvećenošću detaljima, inovativnosti i stručnosti koju koristimo za stvaranje izdržljivih i vizualno privlačnih fasada.

  1. Izolacija i Termoizolacija: Izolacija je ključna za energetsku efikasnost objekata. Naš tim koristi najsavremenije materijale i tehnike za postavljanje izolacije, garantujući visok nivo toplotne i zvučne izolacije. Termoizolacija fasade ne samo da štedi energiju već i poboljšava komfor unutar objekta.

  2. Demontaža i Rekonstrukcija Fasada: Ako je vaša fasada oštećena ili zastarela, naš tim stručnjaka je tu da demontira postojeću i izgradi novu, modernu fasadu, u skladu sa vašim željama i potrebama.

  3. Građevinski i Fasaderski Radovi: Pružamo sveobuhvatne građevinske i fasaderske usluge, uključujući izgradnju novih fasada, obnovu postojećih, montažu vanjskih zidova, kao i postavljanje i popravku krovova.

  4. Slikanje i Dekoracija Fasada: Naš tim stručnjaka ima iskustvo u radu sa širokim spektrom boja i materijala. Nudimo visokokvalitetne usluge slikanja i dekoracije, bilo da želite da osvežite postojeću fasadu ili potpuno promenite izgled vašeg objekta.

  5. Restauracija Istorijskih Fasada: Imamo značajno iskustvo u restauraciji i konzervaciji istorijskih i spomeničkih objekata. Naš pristup je uvek osetljiv i poštuje arhitektonske i istorijske vrednosti strukture.

  6. Ventilirane Fasade: Ovo su moderne, energetski efikasne fasade koje omogućavaju protok vazduha između fasade i zida zgrade, smanjujući tako toplotnu razliku tokom leta i zime i stvarajući ugodniju unutrašnju klimu.

Astor Gradnja - Vaš partner za sve vrste fasaderskih radova!
Kao lideri u oblasti fasaderskih radova, u Astor Gradnji se trudimo da ostanemo u korak sa najnovijim trendovima i tehnologijama u našem sektoru. Bez obzira na vrstu fasaderskog rada koji vam je potreban, možete biti sigurni da će naš tim pružiti stručnost, kvalitet i posvećenost svakom projektu.