astor-logo-beli

Građevinske usluge

Građevinske usluge

Gipsani radovi

Naša usluga gipsanih radova obuhvata sve, od gipsanih pregradnih zidova do oblikovanja unutrašnjih i spoljašnjih dekoracija. Naši stručnjaci će vam pomoći da stvorite estetski privlačan prostor koji odražava vaš stil i potrebe.

Fasada

Fasaderski radovi su takođe jedan od naših glavnih područja ekspertize. Bez obzira da li vam je potrebna fasadna izolacija, bojenje ili restauracija, naš tim će se pobrinuti za kvalitetnu i dugotrajnu fasadu vašeg objekta.

Molerski radovi

Molerski radovi su ključni deo estetske transformacije svakog prostora. Naši stručnjaci će sa pažnjom izvršiti sve vrste molerskih radova, od pripreme površine do nanošenja boje i završnih detalja, kako bi vaš prostor zablistao.

Keramički radovi

Naši keramičari pružaju visokokvalitetne usluge postavljanja keramičkih pločica, kamenih obloga i drugih zidnih i podnih obloga. Bez obzira da li želite da unapredite kupatilo, kuhinju ili druge prostorije, naši stručnjaci će vam pomoći da ostvarite željeni izgled.

Ugradnja podnih i zidnih obloga

Pružamo širok spektar podnih i zidnih obloga, uključujući drvo, keramiku, laminat, vinil, tepihe i mnoge druge materijale. Naši iskusni majstori će pažljivo izvršiti ugradnju, vodeći računa o svakom detalju kako bi postigli besprekoran izgled i dugotrajnost.

Demontaža i rušenje

Bilo da je u pitanju deo objekta koji zahteva uklanjanje ili kompletna rekonstrukcija, naši iskusni radnici će pažljivo pristupiti svakom zadatku. Naš tim će pažljivo planirati i izvršiti demontažu i rušenje sa minimalnim uticajem na okolinu i susedne objekte.